Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Verhuur

Regelmatig hebben wij containers, schaftunits en toiletunits in diverse maten, welke kunnen worden gekocht of gehuurd. Vanzelfsprekend kunnen wij deze met eigen vrachtauto leveren op locatie. Bel voor meer informatie en de mogelijkheden!

Enkele voorbeelden van het assortiment:

 

Schaftwagen snelverkeer

Ideaal bij beperkte ruimte op de bouwplaats. Kan achter een auto/bus worden meegenomen. Schaftwagen is voorzien van chemisch toilet, opbergkast en zitgedeelte voor 4 personen incl keukenblokje en verwarming 

 
 

Geïsoleerde 20" zeecontainer

Aan beide zijden voorzien van deuren en aan een kant voorzien van een loopdeur. Zeecontainer beschikt over 2 lichtkoepels. Geschikt voor het droog opslaan van meubels etc. tijdens een verbouwing.  

 
 

Directie/schaftunit 

Afmeting 6x3meter. Aan één zijde voorzien van een toegangsdeur en aan de andere zijde een draai/kiep raam met rolluik. Bevat als inrichting een keukenblokje en een lange tafel met 6 stoelen.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren